építészet : környezet : innováció

A 2017-es év üzletemberének választották a Terrán ügyvezetőjét

Az Év Üzletembere Díjjal tüntette ki Gódi Attilát, a Terrán ügyvezető igazgatóját a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara. A díjat Síkfői Tamás, a kamara elnöke adta át. A Terránt illeti meg a díj: a kamara indoklása szerint a kft. alapításától eltelt évtizedek alatt a régió egyik vezető vállalatává nőtte ki magát. A díj a Terrán működési modelljének, a családi értékek mentén haladó és innovatív gondolkodásának is szól.

A Terrán megmutatta, hogy a multinacionális cégek által uralt piacon innovatív fejlesztésekkel és jó üzletpolitikával magyar családi vállalkozás is versenyképes tud lenni, hiszen az egyik piacvezető cég lett a Terrán az iparág többi szereplője között. Ma már gyáraiban közel 100 családi házra elegendő cserepet készítenek naponta. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszékével partnerségben tavaly elindult a napelemes tetőcserép fejlesztése is, amely egyedülálló Terrán innováció.

"Jó úton haladunk, hiszen Az Év Üzletembere Díjon kívül a "Best Buy Award"-ot is elnyertük, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon." – mondta Gódi Attila.

A Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel mára Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség.

A mostani sikeren túl a vállalat számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben újra Construma díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok, illetve a már említett Best Buy Award birtokosai.

forrás: sajtóközlemény

 

 

Terrán

vélemény írásához jelentkezzen be »