építészet : környezet : innováció

CONSTRUMA 2018 - kiállítás a Hungexpon

kezdés: 2018. április 11. CEST 15:09vége: 2018. április 15. CEST 15:09
Széles kínálattal és számos újdonsággal találkozhat minden érdeklődő április 11-15. között a Construma kiállításán, ahol díjátadó, szakmai konferencia és változatos kiállítások is helyet kapnak.

Otthonteremtési kiállítási csokor

Az építőipari tematikák mellett ezúttal is külön pavilonban kap helyet a megújuló energia és az épületgépészet (RENEO). Az otthonteremtési csokor a lakberendezés és design (OTTHONDesign), valamint a kerttervezés, kertépítés (CONSTRUMA KERT) témakörökkel nyújt teljes kínálatot a látogatók számára.

Construma nagydíj

Mint minden évben, a HUNGEXPO Zrt. most is meghirdette kiállítói között a CONSTRUMA Díjat. A díjra azon kiállítók pályázhattak, akik az elmúlt évben új termékkel léptek a piacra. A beérkezett pályázatokat szakemberek alkotta zsűri bírálta el. A nyertesek listája ide kattintva megtekinthető.

Szakmai napok

Április 11-13. között ezúttal is a szakembereknek szóló programokkal színesítik a szervezők. Már hagyományosnak mondható, hogy a Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Építész Kamara saját képzést is tart itt. A részletes program itt olvasható.

A jövő otthona

2018-ban "A jövő otthona" van a középpontban, képletesen és ténylegesen is.
A kiállítók termékei, szolgáltatásai is számos speciális újdonságot tartalmaznak majd. A lakberendezési és design tematikát felölelő OTTHONDesign egyik pavilonjában viszont – a tavalyi nagy siker után isén is - ténylegesen felépül A JÖVŐ OTTHONA. 150 négyzetméternyi "kiterített" lakásban a smart home legélhetőbb, a mindennapok kényelmét elősegítő megoldásait mutatja majd be.

Design minden mennyiségben

A lakásbelső kialakításhoz felvonultatott magas színvonalú termékek mellett olyan programok is várják a látogatókat, melyek máshol nem elérhetőek. A Magyar Design standján fiatal hazai tervezők legújabb munkáin keresztül tekinthetnek bele a bútortervezés trendjeibe. A Download Design standon az elmúlt évek során kiállított, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói által tervezett egyedi gyermekbútorok legjobbjaiból egy gyermek játszósarok kerül kialakításra a kisebbek legnagyobb örömére. 

Elektromosautó töltőállomás

A Schneider Electric az energiamenedzsment és automatizálás nemzetközi szakértője különös figyelmet fordít az elektromos autózás tömeges elterjedésére, és támogatja a megfelelő és egyben korszerű töltési infrastruktúra kialakítását. Ennek egyik eredményeként helyeztek üzembe a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén EVLink Parking elektromosautó-töltőállomásokat, melyek használatával nem csupán az elektromos járművek tulajdonosai járnak jól. A töltők ugyanis egyrészt egy hatékonyabb töltési infrastruktúrához járulnak hozzá, másrészt közvetve hatással vannak Budapest levegőjének minőségére, és ezzel a klímavédelemhez kapcsolódó célkitűzések elérését is szolgálják.

Jegyvásárlás itt.

Időpont: 2018. április 11-14.
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest Albertirsai út 10.

 

Construma

vélemény írásához jelentkezzen be »