építészet : környezet : innováció

Demo design - Hello Barokk! workshop

kezdés: 2018. május 19. CEST 10:00vége: 2018. május 19. CEST 14:00
A Hello Wood iroda és a Technika műhely új otthona inspirálta a Hello Barokk! workshop-sorozatot a Zichy kastélyban. A május 19-ére rendezett eseményen számos hajdani technikát lehet elsajátítani, majd a vendégek közös lakomára is hivatalosak.

Demo Wood - design workshop gyerekeknek

A 2007-ben indult Demo Wood kreatív játékokon és szakmai alapú workshopokon keresztül segít felfedezni a gyerekeknek tehetségük különböző oldalait, hogy ezáltal közelebb kerülve a vizuális- és tárgykultúrához, érdeklődővé váljanak a dizájn értékeire és közben egy egészséges életmód szemléletet sajátítanak el. A Demo 2018-tól a Hello Wood oktatási programjaként fog tovább működni, így a fiatalabb korosztállyal is megismertetik a kreatív alkotás örömét.

A Demo Wood workshopokon mindenki az érdeklődésének megfelelően választhat építész-formatervező, fotó, film-animáció, grafika, ékszertervezés foglalkozások közül. Száraz előadás helyett a résztvevő gyerekeket izgalmas, kreatív feladatok, különleges technikák, sok mosoly és odafigyelés várja. A workshopok eredménye a foglalkozás végére lehet egy dizájntárgy, fotósorozat vagy akár egy látványos ékszer.


 

Részvételi díj:

  • 5000 ft
  • testvérkedvezmény: a 2. tesó 50%-os áron jöhet
  • NOE tagsági kedvezmény 10%


Jelentkezés itt.

Időpont: 2018. május 19., 10:00-14:00
Helyszín: Fő tér 1, Budapest 1033, Magyarország

 

vélemény írásához jelentkezzen be »