építészet : környezet : innováció

DROIDOKAT KERESÜNK! Vagy mégsem?

VALÓBAN kreatív, gyors és munkabíró, vitruviusi értelemben is széles látókörű, gyakorlatias hozzáállású hivatásos álmodozókat keresünk – vérprofi építészek előnyben!

Sok (talán túl sok?!) mindennel foglalkozó, bővülésre és megújulásra törő bel-budai irodánkban igen-igen nagy szükség mutatkozik tervező/menedzser építészekre/építőmérnökökre, a hagyományos terminológia szerinti gyakornoktól a feldolgozó és projekt vezető tervezőn át a műteremvezetőig. Csuklóból mindent kirázó gyakorlat, hard- és szoftver akrobácia, használható nyelvtudás és a többi blabla persze előny, de a tiszta fej, jó ízlés és szorgos kéz, na az feltétel.

Tehát nem hópihéket, hanem nyitott, céltudatos, lehetőséget és érvényesülést kereső KOLLÉGÁKAT várunk.

Az asztalon (monitoron) egyébként szállodák, kisebb-nagyobb lakóházak, kastélyok és mindenféle más is van, amit nem, vagy legalábbis nem nagyon szégyellünk. Mivel a sikeres építkezés alfája és promegája a jó koncepció, azért nem kis részben ilyen, villámgyors beépítési és vázlattervekkel, üzleti elemzésekkel csináljuk a pénzt, de persze nem egyszer a kiviteli tervig, megvalósításig toljuk. A tervezgetés mellé van néhány kisebb saját, építésibe hajló projektünk is, a marketing és az értékesítés kihívásaival együtt. Ezen - anyaföldbe alapozottan - stabil dolgok mellett vannak a dizájn területére kalandozó mobil, tárgy-fejlesztési projektjeink is, hisz a változatoság gyönyörködtet. És mindenből szeretnénk még többet/jobbat/szebbet, mert az élet úgy kerek, ha zajlik! 

Monotonitást, dögunalmat, láblógázást tehát nem ígérhetünk, irodai nyakmasszázst esetleg, a sikerrel is arányos, méltó jövedelmet feltétlenül!

Hm?

Önéletrajz, portfólió…

promega@promega.hu

+36 1 224 0156