építészet : környezet : innováció

fit-out design manager

Szívesen irányítasz és szervezel, folytatsz üzleti tárgyalásokat külső megrendelőkkel, szereted az innovatív belsőépítészeti munkákat és jó vagy koordinációban?  A DVM groupnál a helyed!

 


 

A DVM group 23 éve a hazai építőipari piac egyik legmeghatározóbb szereplője. A szolgáltatások széles körét nyújtó cég egyedülálló szakmai rangot vívott ki a tervezés, a kivitelezés, a fővállalkozás, a projektmenedzsment és a környezettudatos tanácsadás terén.

 

160 fős, túlnyomórészt mérnökből álló csapatunk kiemelkedő elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal bíró kollégákból tevődik össze, akik számára folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk. Tervezünk és kivitelezünk irodaházakat, üzlethelyiségeket, hoteleket, éttermeket –munkáinkkal Budapest több pontján is találkozhatsz. Munkáink kiemelkedő minőségét számos hazai és nemzetközi díjjal ismerték el. Mind a műemlékvédelem, mind az innovatív tervezés és kivitelezés területén otthonosan mozgunk.

 

Küldetésünk vonzó munkahelyet teremteni elhivatott, kreatív szakemberek számára, akik a legjobbra törekednek és munkájukkal hosszú távra tervezett, magas színvonalú, környezettudatos értéket teremtenek.

 

Dinamikusan növekvő vállalatunk Tervezési csapatába

fit-out design manager

munkatársat keresünk.

A belsőépítész design menedzser izgalmas, magas színvonalú projekteket (iroda, hotel stb.) koordinál, egyeztet és tárgyal a külső megrendelőkkel, valamint dinamikus tervező csapatunk munkáját irányítja. Ez egy Neked való szakmai kihívás cégünknél, ha elkötelezett vagy az innovatív design mellett, otthonosan mozogsz angol nyelvű munkaközegben, fontos számodra a folyamatos fejlődés és a változatosság és értékeled a jó csapatot és a kellemes munkakörnyezetet.

Szakmai kihívások:

 • megrendelőkkel történő egyeztetés, koncepcionálás,
 • belsőépítészeti tervezés vezetése, a tervezőcsapat és a szakági tervezők koordinációja különböző léptékű projektekben,
 • projekt-folyamatok követése,
 • koncepciók prezentálása megrendelőknek,
 • kapcsolattartás új és régi ügyfelekkel.

A mi jelöltünk vagy, ha:

 • magas színvonalú referenciákat tudsz felmutatni a belsőépítészeti tervezés terén irodatervezési projektekben, valamint legalább 5 év szakmai tapasztalatot szereztél belsőépítészeti projektekben, és részt vettél minden tervezési fázisban a koncepciótól a megvalósulásig,
 • felsőfokú építészmérnöki végzettséggel rendelkezel,
 • angol nyelvtudásod tárgyalóképes,
 • hatékony munkaszervezési és csapatvezetői készségekkel rendelkezel,
 • határozott fellépéssel és meggyőző kommunikációs, prezentációs képességeddel hitelesen tudod képviselni munkádat és véleményed mind a munkatársakkal, mind az ügyfelekkel való együttműködés során,
 • képes vagy szoros határidők mellett is profin és precízen dolgozni, 
 • magas szinten ismered az ArchiCad és MS Office programokat,
 • munkád során precízen követed az adminisztratív és dokumentációs folyamatokat, 
 • kiváló műszaki tudással rendelkezel, és jól ismered a gyártókat, termékeket.

 

Amit kínálunk Neked:

- Az egyik legsikeresebb és dinamikusan növekvő építész - belsőépítész cég munkájába való bekapcsolódás lehetősége,

- magas színvonalú munkákban való részvétel, szakmai kihívások,

- kreatív és innovatív környezetben, remek munkatársakkal történő munkavégzés,

- gyors szakmai fejlődés,

- modern, inspiráló munkakörnyezetben, Budapest központjában dolgozhatsz,

- pozíciónak megfelelő anyagi juttatás.

A jelentkezéseket magyar nyelvű önéletrajzzal és portfólióval a jobs@dvmgroup.com címre várjuk.

A DVM groupról:

http://www.dvmgroup.com/hu/

https://www.facebook.com/DVMgroupHungary/

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatod: http://www.dvmgroup.com/index.php?cID=526

Kérjük, az e-mailbe írd be kifejezett hozzájárulásodat adataid kezeléséhez, enélkül pályázatodat nem tudjuk figyelembe venni, és adataidat törölnünk kell:

„Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a DVM groupba tartozó gazdasági társaságok mint közös (társ) adatkezelők által meghirdetett álláspályázatra történő összefüggésben, a kiválasztási eljárásban való részvétel és ezzel kapcsolatos kapcsolattartás céljából az általam megadott személyes adataimat (és az önéletrajzban és / vagy motivációs levélben vagy egyéb dokumentumokban szereplő személyes adatokat, információkat, fényképemet) hozzájárulásom visszavonásáig, de maximum a jelentkezésem elküldésétől számított 6. hónap utolsó napjáig a DVM groupba tartozó gazdasági társaságok mint közös (társ)adatkezelők a jelen toborzási adatkezelési tájékoztatóban szereplő feltételek szerint kezeljék.”