építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

help01 - regisztráció

Köszönjük, hogy regisztrálni akar az epiteszforum.hu-n!

Ez az internetes szakmai újság 2000 óta létezik és gyarapodik naponta az építészet és az építészethez kapcsolódó (belsőépítészet, urbanisztika, tájépítészet, vizuális kultúra, gazdaság, technológia, innováció, örökség stb.) területek újdonságaival, kiemelkedő teljesítményeinek bemutatásával.

Az epiteszforum.hu egy különleges virtuális közönség találkozóhelye: ide nagyrészt olyanok járnak, akik az előbb felsorolt területek valamelyikét szakmaként gyakorolják, és bemutatják itt munkáikat (terveiket, házaikat, vagy éppen írásaikat); illetve olyanok, akik nem a divat miatt, felszínesen, hanem mélyebben, alaposabban érdeklődnek környezetünk aktív alakítása iránt. Kérjük, hogy regisztrációja előtt gondolja át, hogy mit szeretne ebben az igényes virtuális közösségben közzétenni, mert csak akkor érdemes regisztrálnia, ha szeretne valamit (hirdetést, véleményt, vagy valamilyen más tartalmat) itt megosztani.

A regisztráció után a rendszer automatikusan nem aktiválja a felhasználókat!

A felhasználókat a szerkesztőség aktiválja, amihez kérjük szíves közreműködését: küldjön nekünk megerősítő e-mailt az editors[kukac]epiteszforum.hu címre. A személyes aktiválás mögött nem csak a rosszindulatú felhasználók kiszűrése van. Ma már szinte minden automatikusan történik az interneten, akár robot is üzemeltethetne bizonyos oldalakat. Szeretnénk ezzel is jelezni, hogy itt nem csak egy élő szerkesztőség működik, hanem egy olyan közösség, amelyben a felhasználók valóságos, létező, és saját tartalmaikért felelősséget vállaló emberek.

segítség (help): regisztráció az epiteszforum.hu-n (grafika: perika)

tovább >> help02 - felhasználói tartalmak szerkesztése

tovább >> help03 - képek, videók, fileok feltöltése és beillesztése