építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

Horror túrával érkezik a 11. Nyitott Műtermek Délutánja

kezdés: 2017. október 21. CEST 11:38vége: 2017. október 22. CEST 11:39
2017. október 21-22 között 11. alkalommal rendezik meg a Nyitott Műtermek Délutánját. A két napos esemény alatt a közönség bepillantást nyer a kulisszák mögé, találkozhat művészekkel, vezetett túrákon kaphat átfogóbb képet az alkotásokról. 

Szombaton a műteremházaké a főszerep, az érdeklődők ellátogathatnak a LAOS, az Art Quarter Budapest, a Budapest Art Factory és az Eleven Blokk műteremházakba, majd vasárnap tematikus sétákra várják a közönséget a szervezők, ahol olyan művészekkel találkozhatnak, mint Verebics Ági, Horváth Dániel, Kelemen Zénó vagy Hollós Ádám.

Nem mindennapi alkalom, hogy több mint 50 művésszel is lehetőség adódik találkozni és beszélgetni a két napos rendezvény alatt. A kezdeményezést Bérczi Linda, művészeti menedzser hívta életre 2012-ben, ami azóta évente kétszer kerül megrendezésre. A Nyitott Műtermek Délutánját az a felismerés indította útjára, hogy a műtermi látogatások és művészekkel való találkozás által az érdeklődő közönség közelebb kerüljön a kortárs művészeti alkotások megértéséhez és sok esetben a későbbiekben is aktív figyelemmel kísérje a program kapcsán megismert művészek alkotói pályafutását. Az interaktív tárlatvezetések és kötetlen beszélgetések arra inspirálják a közönséget, hogy lépjenek ki a szemlélő szerepből és váljanak részesévé ennek a színes és izgalmas művészeti világnak.

Időpont: 2017. október 21. és 22.

A részletes program és jegyinformáció itt található.

 

 

vélemény írásához jelentkezzen be »