építészet : környezet : innováció

magyarországi események [11]

magyarországi szakmai események

Munkák és inspirációk - Nagy Tamás

Nagy Tamás építész, gondolkodó, tanár több évtizedes alkotói és oktatói tevékenységének tapasztalatait szeretné átadni a könyvben. Alapvetése, hogy a tervezés kimondottan vagy látensen, de mindig valamilyen inspirációs forrásból táplálkozó folyamat, ami tetten érhető...

Különutak - Karl-Heinz Adler és a magyar absztrakció

Karl-Heinz Adler a német absztrakt művészet jelentős alakja. Nagyívű életművét a Kassák Múzeum és a Kiscelli Múzeum a magyar képző-, illetve építőművészettel összefüggésben mutatja be. Kiállításmegnyitó május 31-én 17 órakor a Kassák Múzeumban, 18:30-kor a...

Folyamatos jövő konferencia

A MUT országos urbanisztikai konferenciáján az előadások és a kapcsolódó viták, párbeszédek hozzájárulnak ahhoz, hogy minél világosabban lássuk a korlátainkat és lehetőségeink körét. Május 31. 10 óra, Barabás Villa. 

Brain Bar Budapest 2017

2017-ben visszatér Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar Budapest. A háromnapos eseményen ismét terítékre kerülnek a legizgalmasabb technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendek, és közel ötven elismert személyiség ütközteti vízióját szerte a világból.

A városok jövője a Brain Bar Budapesten

Barcelona, Helsinki, Tel Aviv és Prága innovátorai is Budapestre érkeznek Európa legnagyobb jövőfesztiváljára. A Brain Bar Budapest programján, június 2-án, városvezetők, építészek, designerek és kulturális aktivisták vitáznak majd a városok jövőjéről.