építészet : környezet : innováció

MÉSZ [44]

Titkárt keres a megújuló MÉSZ

Június 6-án, a tisztújító közgyűlést követően újult meg a Magyar Építőművészek Szövetsége, az új elnök Krizsán András lett. A szövetség most titkárt keres, aki munkájukat segítené. 

Új Miniszterelnökség a Várban

Az Osskó Judit által szervezett és moderált legutóbbi MÉSZ-esték fókuszában a Szent György térre költöző Miniszterelnökség hivatali elhelyezése, az ehhez szükséges infrastruktúra kialakítása és a Zoboki Gábor irodája által készített elképzelések voltak, de szó...

MÉSZ tisztújítás

A Magyar Építőművészek Szövetsége 2016 májusának első felében – a MÉSZ alapszabálya szerint esedékes tisztújító közgyűlésen – tagságának új vezetőséget kell választania. Az ajánlott személyeket március 31-ig jelezhetik a tagok a Jelölő Bizottság felé. 

A MÉSZ elnökségének nyilatkozata

Az építés a társadalom fejlettségének fokmérője, az országimázs meghatározója, ezért létérdekünk, hogy mindez a lehető legmagasabb színvonalon valósuljon meg. A Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) elnökségének állásfoglalása „a lakóépület építésének...

Az idei MÉSZ-MÉK diplomadíjasok

A Magyar Építőművészek Szövetsége és a Magyar Építész Kamara 2015-ben is meghirdette diplomadíját. Az átadóra az Építészet Napján, október 5-én, az Építészek Házában került sor, számos más rendezvénnyel együtt.