CSR Hungary Díj - pályázat

A CSR Hungary Díj a Magyar Üzleti Felelősség Díja. A hazai, vezető vállalati felelősségvállalás fórum díjára eddig több mint 200 magyar és külföldi érdekeltségű cég pályázott. A ma már két éves Védjegyhasználati Programhoz kapcsolódó elismerés idén is értékeli a kiemelkedő fenntarthatósági és CSR kezdeményezéseket. Regisztrálni június 20-ig, pályázni június 25-ig lehet.

A következő kategóriákban várják a jelentkezéseket:

 • Felelős és fenntartható vállalatért - kisvállalat, közép-és nagyvállalat/intézmény, nonprofit Kft. is pályázhat:
  A szervezet környezeti, szociális, pénzügyi fenntarthatóságát mutatja be üzleti modelljén keresztül. Azonosítja a kockázat forrásait a beszállítói láncban is. És ha szükséges, akkor az igényelt változásokat a szervezet elvégzi.

 • Közös ügyek-közös felelősség -sport, esélyegyenlőség, oktatás, kultúra, egészség

 • Környezet-Zöld Kíválóság
  Olyan kezdeményezések, melyek a környezet védelmére és a károkozás megelőzéséért tesznek: szennyeződés megelőzés, természeti erőforrások fenntartható használata, zöld gyártás és beszállítói lánc, ökolábnyom csökkentése, biodiverzitás védelme

 • Junior
  Az értékek folyamatosságát a különböző generációk közötti megfelelő szintű és minőségű oktatással lehet biztosítani. Ebben a kategóriában tehát azokat a projekt pályázatokat várják, melyek e generációt, akár a fenntarthatóság, a felelősség értékeinek a megőrzésére, akár önmaguk védelmében felelősebb döntések meghozatalára ösztönzi. Adott vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódóan.

 • Felelős együttműködés
  Olyan projektek, melyek a korábban meglévő határokat átlépve (innovatív, saját céges határain túl lépve), kifejezetten a kereskedelmi partnerekkel, beszállítókkal, iparági partnerekkel, NGO-kkal – a közös cél érdekében hosszabb távon fenntartható eredményeket tudnak létrehozni. A közös cél érdekében a közös projekt minimum 1 éve már sikeresen működik.

 • Belső CSR megoldások („a CSR lelke”)

  Olyan programokat várnak, melyek a munkatársakat helyezik középpontba. Családbarát politikák, munka-magánélet egyensúly, egészségmegőrzés, stb.

 

További információ és jelentkezés itt.

Pályázat leadási határideje: 2018. június 25., 16:00