építészet : környezet : innováció

Pályázat a Kovács Zoltán emlékdíj 2017 elnyeréséért

határidő: 2017. október 29. CET 23:00
Az Austrotherm Hőszigetelőanyag Gyártó Kft. egy fordulós, országos, nyílt és nyilvános pályázatot hirdet a 2017. évi "Kovács Zoltán emlékdíj 2017" elnyerésére. A pályázatra október 29-ig lehet jelentkezni. 

A pályázat célja az Austrotherm Kft. alkalmazástechnikusának, Kovács Zoltán emlékének méltó ápolása, az Austrotherm termékek megfelelő magas szintű alkalmazása, különös tekintettel az innovatív, előremutató megoldásokra, illetve az igényesen megtervezett, megvalósított lapostetők népszerűsítése. Ezen túlmenően az emlékdíj célja az, hogy fenti céloknak megfelelő szerkezetek kivitelezői magas szintű munkájukért nyilvános elismerésben részesüljenek. A pályázaton részt vehet minden olyan belföldi és külföldi természetes és jogi személy, aki a hőszigetelt épületszerkezet kivitelezője volt.

Pályázni lehet minden olyan Magyarországon megépült lakó-, köz-, vagy ipari épület lapostető hőszigetelésével, ahol az építés jogilag rendezett engedélyek alapján folyt és a tető 2016. január 1. és 2016. december 31. között került átadásra és teljesen elkészült.

A háromfős bíráló bizottság (Bozsaky János ügyvezető igazgató, Kruchina Sándor termékfejlesztési vezető és Major Zoltán alkalmazástechnikus) 300.000 Ft értékben jutalmazza a kiválasztott pályázatot. 

Határidő: 2017. október 29. 

A pályázat részletes tájékoztatóját itt lehet letölteni. 

 

Austrotherm

vélemény írásához jelentkezzen be »