Közélet, hírek

Közös munkával az építészetért

1/2

?>
?>
1/2

Közös munkával az építészetért
Közélet, hírek

Közös munkával az építészetért

2017.06.21. 10:12

Cikkinfó

Földrajzi hely:
Magyarország

Cég, szervezet:
MÉSZ

Vélemények:
1

A MÉSz Ötpacsirta utcai székházában Riedel Miklós, a Lechner Tudásközpont vezérigazgatója és Krizsán András DLA, a MÉSz elnöke június 13-án írta alá a két szervezet közötti együttműködésről szóló szerződést.

A Magyar Építőművészek Szövetsége és a Lechner Tudásközpont olyan közös célokat tűztek ki maguk elé, mint a magas színvonalú, alkotó építész munka megbecsülése és példaértékű eredményeinek elismerése, vagy az építészek, az építészeti alkotások és eredmények népszerűsítése.

A két szervezet az épített környezet értékeinek bemutatását, a vizuális kultúra minőségének javítását és a közízlés színvonalának emelését is a kiemelt feladatok között tartja számon. Az ezek elérése érdekében közösen szervezett szakmai rendezvények és publikációk nem csupán az építész szakma és az építész-generációk közötti párbeszéd megerősítését szolgálják, hanem a szakma és a társadalom közötti gondolatcserét is hatékonyabbá teszik.

forrás: MÉSz

 

 

Vélemények (1)
Hartmann György Sándor
2017.06.22.
18:15

adalékul:

Én aki minden nap végignézem a TED-et, elolvasom az összes Közbeszerzési Értesítőt azzal nem találkoztam, hogy a szuperkorház tervezőjét akár tervpályázat, akár közbeszerzésen kiválasztották volna, beszámoló Lázár úr sajtótájékoztatójáról:

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/iden_meg_nem_kezdik_el_a_szuperkorhazak_epiteset.642195.html

Ahogy mifelénk mondanák a bárányok meg hallgatnak, mert ma nekem, holnap neked!

Ryhe

Ui. De mit is várjunk, kutyából nem lesz szalonna, mert éppen egy építészeti rendezvényen dicsekedett a Tisztelt Úr azzal, hogy mint polgármester évekig megakadályozta, hogy városának főépítésze legyen.

Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk