Technológia

Megjelent a 102. OCTOGON!

1/2

102. Octogon

102. Octogon
?>
102. Octogon
?>
1/2

102. Octogon

Megjelent a 102. OCTOGON!
Technológia

Megjelent a 102. OCTOGON!

2012.12.19. 14:02

A 102. OCTOGON magazinban olvasható a nemrég Budapesten járt Dieter Rams tervezővel rögzített beszélgetés, illetve a kiváló történetmesélővel, Fabio Novembrével készített interjú is.

Terítéken a Messer Váci úti épületének Kendik Géza építész által jegyzett rekonstrukciója. Közelebbről bemutatkozik az új budai Hegyvidék Központ, és a lap annak is nyomába ered, hogy mi a titka a pécsi Zsolnay Kulturális Negyednek. A Design rovat a fő hangsúlyt az irodai belsőépítészetre helyezi: Econix, Bank of Georgia, Mindshare, Nu Skin, Procter&Gamble.

102. Octogon
1/2
102. Octogon

A fiatal tervezőket felvonultató Portfólió rovatban ezúttal különleges kelet-európai csemegék sorakoznak: Lesia Paramonova, Arijana Gadzijev és Masha Reva tervezők kollekciójának összehasonlítása révén fény derül arra, hogyan lehet a nőiség, nőiesség sokoldalú fogalmát kiaknázni, megfogalmazni. Új hely gyanánt ezúttal a Gozsdu udvarbeli Spíler mutatkozik be, különleges kialakításáról, az alapkoncepció kulisszatitkairól maga a tulajdonos és ötletgazda mesél.

Az ízelítő nem teljes körű, a lapot keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő!

Táblagépe, okostelefonja van? Az OCTOGON már digitálisan is előfizethető:
www.dimag.hu
www.digitalstand.hu

Vagy töltse le az App Store-ból! 

(x)

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk