Technológia

Megjelent a 104. OCTOGON!

1/2

104. OCTOGON

104. OCTOGON
?>
104. OCTOGON
?>
1/2

104. OCTOGON

Megjelent a 104. OCTOGON!
Technológia

Megjelent a 104. OCTOGON!

2013.05.29. 07:32

Ismét megjelent az OCTOGON legújabb száma, benne a legfrissebb hazai és külföldi projektekkel. Túra a kibővített Árkád 2 bevásárlóközpontban, illetve a LEED minősítési rendszerben a legmagasabb, Platinum előtanúsítási szintet elért új Green House irodaházban. 

Mikrofon elé ült Gorden Wagener, a Mercedes-Benz Design vezető tervezője, Douwe Jacobs, a Flux alapító designere, valamint Kaiwan Mehta indiai építészkritikus is. A lap feltérképezi a legújabb fővárosi helyeket (Zizi Bar, Spicc, Burrita Bar, Pearl & Harbor), amelyeket érdemes meglátogatni, kipróbálni.

104. OCTOGON
1/2
104. OCTOGON

A külföldi kitekintés most Ausztriáig terjed, ahol számos remek kortárs építészeti projekt valósult meg az utóbbi időben. Most egy burgenlandi családi házba látogatott el a lap, amelyet a bécsi Architects Collective tervezett. Ugyancsak figyelemreméltó a Baranya megyei Kővágószőlősön felépült hétvégi ház is, amelyet Bachman Zoltán DLA és Borsos Ágnes DLA álmodott meg a gyermekes család számára. Emellett ismét sikerült egy szakadék szélén egyensúlyozó épületre találni Erzsébetligeten leltünk rá a házra, amelyet a T2a Építész Iroda tervezett.

Az ízelítő nem teljes körű, a lapot keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő!

Táblagépe, okostelefonja van? Az OCTOGON már digitálisan is előfizethető:
www.dimag.hu
www.digitalstand.hu

(x)

Vélemények (0)
Új hozzászólás

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk